Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Regelen en aanvragen

U bent nu in het loket van het Hoogheemraadschap van Delfland.

 

Melding doen met DigiD

Wilt u een melding doen, dan kan dat via de optie ‘Ik wil een incident melden’ aan de linkerkant van deze tekst. Met een incident bedoelen wij iets dat niet in orde is in of langs het water, bijvoorbeeld dode vis, een rare kleur, stank.

Om een melding te doen, kunt u inloggen met uw DigiD-code. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl .

 DigiD

Melding doen zonder DigiD

Wilt u wel een melding doen maar niet inloggen met uw DigiD, dan kan dat ook met: direct regelen U kunt met deze link ook anoniem melden.

Mijn loket: eerdere meldingen volgen

Via ‘Mijn loket (PIP)’ rechtsboven deze pagina, kunt u inloggen met DigiD en zo uw meldingen en aanvragen volgen. U kunt hier te allen tijde terug naar uw melding om eventueel een aanvulling te doen of een foto toe te voegen. Ook kunt u uw melding volgen en op die manier op de hoogte blijven van hoe uw melding wordt afgehandeld.

De afkorting PIP staat voor Persoonlijke Internet Pagina. U kunt via Mijn loket alleen de meldingen terugvinden die u met DigiD heeft gedaan. De meldingen die u via direct regelen heeft gedaan, kunnen uiteraard niet worden getoond.